Testimoni Pengguna

Terlalu banyak testimoni yang telah di terima dari para pengguna i-charge walaupun baru 2 bulan di pasaran. Paling penting testimoni ini kesemuanya positif dan mengakui kehebatan i-charge. Bukan sekadar menjimatkan petrol, diesel atau gas tapi lebih pada itu. Hinggakan power window yang beberapa bulan yang tidak berfungsi boleh berfungsi semula, tingkap boleh turun naik semula. Akan kami sertakan testimoni-testimoni pengguna i-charge yang mana ianya membantu ahli meraih pendapatan yang lumayan setiap hari. Hari ini ada yang telah mencapai pendapatan harian 4 angka – RM6336 pun ada..walau bukan tiap-tiap hari tapi kira banyaklah tu sebab kita baru 2 bulan di pasaran Malaysia ni bermula 05/11/07. Kepada ahli yang telah guna silakan berikan testimoni anda di bahagian yang disediakan di bawah nanti. Berikut saya sertakan testimoni yang telah kita dapat dari ahli-ahli i-charge

6 Responses to “Testimoni Pengguna”

  1. Testimoni 1
    Memang hebat..cerita sikit tentang bateri doctor jer 2 orang jiran beli walau tak test i-charge ni…mudah betul buat biz ni…
    shah,nilai

  2. Testimoni 2
    Kereta: Nissan Serena 2000cc(auto)..Saya dah guna untuk balik ke Kelantan pada Hari Raya Haji yang lalu..memang power i-charge ni..naik bukit kt Lebuhraya Gerik..kalau dulu gear 1 dan gear 2 hari tu guna gear 2..terus naik..minyak jimat..enjin pun tak gegar pada kelajuan 140km/j..sebelum ni gegar abis..tu yang beli..sebelum pinjam dulu pada Shah…lepas ni nak promote kat kawan2..buat duit harian pula la..

  3. Testimoni 3
    i-charge memang power..cerita kat kawan jer..terus nak beli..baru 2 minggu dah dapat balik modal..bonus dah cecah 4 angka..mudah, senang dan mewah..InsyaAllah calon JUTAWAN 08..Terimakasih kepada En. Mohamad Bin Sabtu kerana beri saya peluang ini. Moga anda berjaya dan kaya raya..Allah saja yang membalas budi baik anda..Call saya jika nak tahu Rahsianya – 019 276 3287 – shah,nilai

  4. Testimoni 4
    Memang hebat!! Kereta Naza Ria saya mempunyai pecutan (pick-up) yang luar biasa ketika menggunakan I-Charge. Mengikut kajian saya, penggunaan I-Charge telah menjimatkan petrol kereta Naza Ria saya sehingga 40%, enjin lebih senyap dan banyak lagi perubahan positif yang berlaku. Terima kasih I-Charge!!!!!

  5. Testimoni 5
    Assalamualaikum.. Sbnrnya pd mula saya kurg percaya jg, tapi pengalaman bawa kereta Wira saya ke Titi, Jelebu 4 Jan lalu buat saya yakin. Bayangkan, walaupun lampu amaran petrol dah menyala, kereta berjalan sejauh lebih 75km lagi! Balik tu saya tanya pd mekanik. Dia bgtau biasanya kereta boleh bergerak dalam 20-30km je lagi jika lampu dah nyala. Maknanya, saya dah jimat lebih 50%!!!Nak test dulu? Boleh.. Hubungi saya di 019-320 8809. FREE je! Tak rugi mencuba kan? )

  6. Testimoni 6
    ASSALAMUALAIKUM,
    SAYA MEMANDU WAJA 1.6,TAHUN2005.PRODUK INI MEMANG HEBAT GILER!!!!!!!AIRCOND SEJUK KEDI..ENJIN POWER MACAM 1.8! naik bukit takpayah tukar gear,Lampu lebih terang dan dapat cover 433km hanya dgn isi minyak RM50!Yang paling hebat,dapat pendapatan extra RM1270 dalam masa 21 hari..Kawan2 sangat supportive,terus saya target untuk dapatkan RM5000 pada Feb 08. Saya calonkan diri saya untuk menjadi JUTAWaN i-charge 2008. Call la saya..Call la untuk lebih info!
    CHEF RAFAN RAFIE – 012 5723647

  7. Testimoni 7

2 Comments on “Testimoni Pengguna”

  1. suhaimi Says:

    Salam semua.

    I-Charge mmg mengagumkan dari segi pengurangan minyak dan side income yang saya dapat. Senang je, beli i-charge beri org pakai utk yakinkan mereka. Selagi tk pakai, mereka tk percaya. Kawan saya ramai yang pakai waja dan gen2 bila test satu hari je, dia orang dh nmpak perubahan positif. Sesiapa yang ingin mencuba boleh hubungi saya free je,
    suhaimi 013 2688299 (MLK)

    Maju i-charge

  2. Firdaus Says:

    Insyaallah nak cuba kalau ada kesempatan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: