Hubungi kami

Produk memang power…

Terbukti Berkesan

Ramai yang telah mencuba dan terpikat

Lebih menarik lagi mereka dah mula BUAT DUIT HARI-HARI kerana sambutan hangat kepada produk i-charge

Anda juga boleh mencubanya sendiri sebelum anda beli i-charge untuk kenderaan anda.

Dalam masa 5-10 minit anda sudah dapat rasai kehebatan i-charge

Malah melalui pengalaman saya sendiri saya dapat jual kepada jiran saya tanpa mencuba i-charge hanya saya cerita kehebatan “doctor battery” saja…Wow! Mudah sangat bisnes ni..

Untuk maklumat lanjut tentang produk dan mahu mencubanya sendiri dan nak tahu “Rahsia bagaimana nak buat duit hari-hari” anda boleh hubungi “Business Partner” kami yang mempromosikan web ini kepada anda. Ambi langkah awal demi kejayaan yang besar suatu hari nanti

Calonkan diri anda jadi JUTAWAN dalam MXB International Holdings Sdn Bhd kerana setakat ini baru muncul 1 orang JUTAWAN setelah 7 bulan beroperasi. Ya.. Bulan Jun 2008 telah lahir seorang JUTAWAN dari produk i-charge..Peluang anda masih cerah..maka rebutlah peluang ini sekarang..

Daftar sebagai “Business Partner/Rakan Niaga” kami di kawasan anda hari ini juga. Ini adalah peluang terbaik bagi anda. Peluang amat luas sekali…Jadilah yang terawal… Ianya baru 12 bulan( bermula dari 05/11/07) di pasaran dan masih ramai yang perlukan produk i-charge ini. Ambil peluang untuk pasarkan i-charge ke luar negara…Dan rebut peluang untuk jadi e-mobile untuk beri servis di kawasan anda hari ini juga.

Hubungi Kami di sini

Haji Saharudin Mahmod – 019-2763287(N.Sembilan/Melaka)

Haji Azani Hasan – 019-2102628 (Selangor/KL)

Haji Din – 017-6048675 (Banting/Selangor)

Jamaludin – 019-3780287 (Kuala Selangor/Tanjung Karang/Sabak Bernam)

Kamaruz – 016-2616229 (Semenyih/KL)

Saiful – 019-2514939 (Bangi/Kajang/KL)

Rashid – 012-4143140 (Kulim/Penang)

Mr. Desmond – 012-2878586 (PJ/KL)

Mohd Noh – 019-3825909 (Port Dickson)

Saleh – 013-3536522 (KL/Sungai Buluh/Shah Alam)

Perniagaan Modal Rendah, Pulangan Lumayan

Be The Best ! Beat The Rest !

4 Comments on “Hubungi kami”

  1. Firdaus Says:

    saya minat nak jadi agen kat penang la modal brapa?

  2. dollah sani Says:

    berminat nak jadi member macamana?

  3. azani Says:

    Tiap-tiap hari dapat duit

    kalau you nak duit ikut saya. Model sekali saja bayar. Tiap2 bulan dapat bonus RM31,680.00 , Sekarang saya dapat tiap2 bulan ( Hari-hari pun dapat bonus juga). Jom ikut saya. Sekarang you sendiri boleh lihat program yang mana hebat di Malaysia. Sisapa ikut saya mesti berjaya walaupun tak dapat RM31,680.00 boleh dapat RM3,168.00 juga. Program ini sudah 11 bulan jalan dan tak masalah bayaran BONUS. Senang saja jom. Sila sms saya 019-2102628 atau refer website.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: